Nikezić bo le dobil 256.000 $

Foto: Žurnal24 Poškodbe, ki jih je ob pretepanju dobil Nikola Nikezić. (Foto: fifpro.org)
Črnogorski nogometaš Nikola Nikezić, ki ga je njegov bivši klub Kuban Krasnodar prisilil v prekinitev pogodbe s pretepanjem in grožnjami z orožjem, bo dobil izplačano pogodbeno vsoto za zadnje leto pogodbe.
Oglej si celoten članek

"Strani sta dosegli dogovor. Nikezić bo za zadnje leto pogodbe dobil izplačanih 250 tisoč dolarjev," je dejal Nikolaj Gramatikov, generalni sekretar ruskega združenja nogometašev. Nekdanji član Gorice in Domžal Nikola Nikezić je svoj primer prijavil Fifi in Uefi in ruski klub je očitno klonil pod pritiskom oziroma strahom zaradi morebitnih sankcij.

Nikezića in zdajšnjega člana Olimpije Sretena Sretenovića so namreč v Kubanu ustrahovali in (pri)silili v prekinitev pogodbe tudi s pretepanjem in grožnjami. "Mislim, da so pri Kubanu dojeli, kaj je prav. Prevladal je zdrav razum," je še dodal Gramatikov. Povsem drugače pa so se veljaki kluba obnašali pred meseci, ko so si želeli Nikezića odkrižati na silo. Celo na za demokratične razmere povsem nepredstavljiv način, s pretepanjem in izsiljevanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.