Šport > Nogomet
16 ogledov

Nikezić bo le dobil 256.000 $

Poškodbe, ki jih je ob pretepanju dobil Nikola Nikezić. (Foto: fifpro.org) Žurnal24 main
Črnogorski nogometaš Nikola Nikezić, ki ga je njegov bivši klub Kuban Krasnodar prisilil v prekinitev pogodbe s pretepanjem in grožnjami z orožjem, bo dobil izplačano pogodbeno vsoto za zadnje leto pogodbe.

"Strani sta dosegli dogovor. Nikezić bo za zadnje leto pogodbe dobil izplačanih 250 tisoč dolarjev," je dejal Nikolaj Gramatikov, generalni sekretar ruskega združenja nogometašev. Nekdanji član Gorice in Domžal Nikola Nikezić je svoj primer prijavil Fifi in Uefi in ruski klub je očitno klonil pod pritiskom oziroma strahom zaradi morebitnih sankcij.

Nikezića in zdajšnjega člana Olimpije Sretena Sretenovića so namreč v Kubanu ustrahovali in (pri)silili v prekinitev pogodbe tudi s pretepanjem in grožnjami. "Mislim, da so pri Kubanu dojeli, kaj je prav. Prevladal je zdrav razum," je še dodal Gramatikov. Povsem drugače pa so se veljaki kluba obnašali pred meseci, ko so si želeli Nikezića odkrižati na silo. Celo na za demokratične razmere povsem nepredstavljiv način, s pretepanjem in izsiljevanjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.