Nikezić in Andjelković spet v zmajevem gnezdu

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Pri ljubljanski Olimpiji so po neuspešnem začetku sezone povlekli prve kadrovske poteze. V klub se do konca koledarskega leta vračata napadalec Nikola Nikezić in branilec Milan Andjelković.
Oglej si celoten članek

"NK Olimpija Ljubljana je sklenila sodelovanje z napadalcem Nikolo Nikezićem in branilcem Milanom Andjelkovićem. Oba se torej vračata v zmajevo gnezdo, kjer sta v preteklosti že uspešno igrala," so zapisali na uradni spletni strani NK Olimpije Ljubljane.

Nikola Nikezić je bil v prejšnji sezoni prvi strelec zmajev, črnogorski napadalec pa se je po nekajmesečnem premoru odločil, da se vrne v klub, kjer so mu tudi ob slovesu pustili odprta vrata.

"Ljubljana je postala moje mesto"

"Ko smo se po koncu prejšnjega prvenstva razšli, smo si z vodstvom kluba pustili odprta vrata za morebitno nadaljevanje sodelovanja. Ostali smo v stikih in na koncu me nobena izmed ponudb ni tako prepričala, da bi se odpovedal temu, kar v Olimpiji imam. Ljubljana je v tem času postala moje mesto, Olimpija je klub, kjer je beseda zakon in kjer se spoštujejo dogovori," je ob povratku v klub povedal Nikezić.

"Z ljudmi iz kluba sem imel vedno odlične odnose, ogromno tega pa dolgujem tudi trenerju Andreju Razdrhu in njegovemu strokovnemu štabu, saj smo v pretekli sezoni odlično sodelovali in sem jim hvaležen, da so me nogometno vrnili v življenje. Ekipa se je znašla v težkem položaju in čutim odgovornost, da ji pomagam, saj verjamem v delo trenerja in v potencial tega moštva. Vem, da bi v trenutnem obdobju ekipi ogromno pomenila pomoč navijačev in lahko si le želimo, da bodo Green Dragons z nami, kot so bili do sedaj in se bomo skupaj veselili novih zmag Olimpije."

"Vedno pripravljen pomagati svojemu klubu"

Po letu igranja v italijanski Nocerini se v zmajevo gnezdo vrača tudi izkušeni branilec Milan Andjelković. 32-letnik bo okrepil porozno zadnjo vrsto, ki je na prvih ligaških tekmah skupno dobila kar 13 golov.

"Olimpija je moj klub in vedno sem ji pripravljen pomagati. Z ljudmi iz kluba sem ostal v zelo dobrih odnosih in hitro smo se dogovorili v obojestransko zadovoljstvo. Upam, da se bomo čim prej dvignili po lestvici na mesta, kamor ekipa sodi," je ob sklenitvi novega sodelovanja z zeleno-belimi povedal Andjelković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.