Šport > Nogomet
49 ogledov

Nikezić in Andjelković spet v zmajevem gnezdu

Nikezić Andjelković Anđelković Olimpija Ljubljana Stožice SPS/nkolimpija.si
Pri ljubljanski Olimpiji so po neuspešnem začetku sezone povlekli prve kadrovske poteze. V klub se do konca koledarskega leta vračata napadalec Nikola Nikezić in branilec Milan Andjelković.

"NK Olimpija Ljubljana je sklenila sodelovanje z napadalcem Nikolo Nikezićem in branilcem Milanom Andjelkovićem. Oba se torej vračata v zmajevo gnezdo, kjer sta v preteklosti že uspešno igrala," so zapisali na uradni spletni strani NK Olimpije Ljubljane.

Nikola Nikezić je bil v prejšnji sezoni prvi strelec zmajev, črnogorski napadalec pa se je po nekajmesečnem premoru odločil, da se vrne v klub, kjer so mu tudi ob slovesu pustili odprta vrata.

"Ljubljana je postala moje mesto"

"Ko smo se po koncu prejšnjega prvenstva razšli, smo si z vodstvom kluba pustili odprta vrata za morebitno nadaljevanje sodelovanja. Ostali smo v stikih in na koncu me nobena izmed ponudb ni tako prepričala, da bi se odpovedal temu, kar v Olimpiji imam. Ljubljana je v tem času postala moje mesto, Olimpija je klub, kjer je beseda zakon in kjer se spoštujejo dogovori," je ob povratku v klub povedal Nikezić.

"Z ljudmi iz kluba sem imel vedno odlične odnose, ogromno tega pa dolgujem tudi trenerju Andreju Razdrhu in njegovemu strokovnemu štabu, saj smo v pretekli sezoni odlično sodelovali in sem jim hvaležen, da so me nogometno vrnili v življenje. Ekipa se je znašla v težkem položaju in čutim odgovornost, da ji pomagam, saj verjamem v delo trenerja in v potencial tega moštva. Vem, da bi v trenutnem obdobju ekipi ogromno pomenila pomoč navijačev in lahko si le želimo, da bodo Green Dragons z nami, kot so bili do sedaj in se bomo skupaj veselili novih zmag Olimpije."

"Vedno pripravljen pomagati svojemu klubu"

Po letu igranja v italijanski Nocerini se v zmajevo gnezdo vrača tudi izkušeni branilec Milan Andjelković. 32-letnik bo okrepil porozno zadnjo vrsto, ki je na prvih ligaških tekmah skupno dobila kar 13 golov.

"Olimpija je moj klub in vedno sem ji pripravljen pomagati. Z ljudmi iz kluba sem ostal v zelo dobrih odnosih in hitro smo se dogovorili v obojestransko zadovoljstvo. Upam, da se bomo čim prej dvignili po lestvici na mesta, kamor ekipa sodi," je ob sklenitvi novega sodelovanja z zeleno-belimi povedal Andjelković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.