Nikolić, Eleke in Olimpija spet na BBC

Foto: bbc.com
Foto: bbc.com
Opazka, ki jo je zdaj že nekdanji trener Olimpije Marko Nikolić namenil Blessingu Elekeju, je veliko pozornosti vzbudila tudi v Angliji.
Oglej si celoten članek

"Video je pokazal, da je 36-letni Nikolić Blessinga Elekeja imenoval za črnega idiota, saj je menil, da je Nigerijec predolgo proslavljal izenačujoči zadetek. Klub na začetku ni želel suspendirati srbskega trenerja, a ga je slovenska nogometna zveza kaznovala s sedmimi tekmami prepovedi zaradi rasizma," so o odstopu Marka Nikolića, o Blessingu Elekeju in Olimpiji zapisali pri medijskem velikanu BBC.

Britanci so nato objavili še današnjo izjavo Milana Mandarića, ki je dolgo deloval tudi v otoškem nogometu. "Naredil je napako in zanjo je moral plačati," so povzeli nekdanjega lastnika Portsmoutha, Leicester Cityja in Sheffield Wednesdayja in dodali, da Olimpija vodi v slovenski prvi ligi z dvema točkama prednosti.

Za konec so zapisali, da je Nikolić dejal, da je šlo "za čustveno reakcijo", ker je Elekejeva poteza pomenila, da je manj časa za zmagoviti zadetek in da "nikakor ni nameraval rasistično žaliti igralca."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.