"Nimam več denarja za privatno letalo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nizozemski reprezentant John Heitinga ima težko življenje.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član izbrane vrste tulipanov se je znašel na naslovnicah nizozemskih časopisov. Ti se norčujejo iz branilca zaradi ene izmed njegovih izjav. "Ko sem še igral nogomet, sem imel precej več denarja. Zdaj moram varčevati," je dejal dolgoletni član Evertona.

Morda izrečeno ne bi niti tako odmevalo, če ne bi nogometaševa soproga Charlotte-Sophie dodala: "Pogosto sva letela s privatnim letalom, a si zdaj tega ne moreva več privoščiti. Za praznike bi odšla v svojo vilo, danes pa ni več tako. Morava se prilagoditi, včasih je res težko. Ne moreva kar tako oditi po nakupih v Pariz, Milanoa ali New York."

Johna je še najbolj prizadelo, da ju je zapustil njeun privatni stilist Danie Bles. "Zabava se z drugimi ljudmi. Verjetno nisva več zanimiva zanj."

Branilec je svojo kariero sicer sklenil pri 32 letih, verjetno pa bi moral potegniti svojo kariero še za kakšno leto ali dve, da bi lahko užival v osnovnih potrebščinah kot so privatno letalo in nakupi po celem svetu. Škoda, da so kitajski milijonarji zanj nekoliko prepozno odvezali svoje mošnjičke za nakupe evropskih nogometašev.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:28 10. Februar 2017.

    ja hudiča, delat pejd sej bomo mi tud do 60-tega najbrž pa še več....

  • 11:00 10. Februar 2017.

    Ja, bogi no...<br />Ne more si privoščiti zasebnega letala in letati po svetu po nakupih...<br />Pa to je ja osnova. …

  • 10:14 10. Februar 2017.

    Brez skrbi, bomo organizirali dobrodelni koncert. Slovenci radi pomagamo. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.