Šport > Nogomet
72 ogledov

"Nimam več denarja za privatno letalo"

Gomez Heitinga Nizozemska Nemčija Harkiv Euro 2012 EPA
Nekdanji nizozemski reprezentant John Heitinga ima težko življenje.

Nekdanji član izbrane vrste tulipanov se je znašel na naslovnicah nizozemskih časopisov. Ti se norčujejo iz branilca zaradi ene izmed njegovih izjav. "Ko sem še igral nogomet, sem imel precej več denarja. Zdaj moram varčevati," je dejal dolgoletni član Evertona.

Morda izrečeno ne bi niti tako odmevalo, če ne bi nogometaševa soproga Charlotte-Sophie dodala: "Pogosto sva letela s privatnim letalom, a si zdaj tega ne moreva več privoščiti. Za praznike bi odšla v svojo vilo, danes pa ni več tako. Morava se prilagoditi, včasih je res težko. Ne moreva kar tako oditi po nakupih v Pariz, Milanoa ali New York."

Johna je še najbolj prizadelo, da ju je zapustil njeun privatni stilist Danie Bles. "Zabava se z drugimi ljudmi. Verjetno nisva več zanimiva zanj."

Branilec je svojo kariero sicer sklenil pri 32 letih, verjetno pa bi moral potegniti svojo kariero še za kakšno leto ali dve, da bi lahko užival v osnovnih potrebščinah kot so privatno letalo in nakupi po celem svetu. Škoda, da so kitajski milijonarji zanj nekoliko prepozno odvezali svoje mošnjičke za nakupe evropskih nogometašev.

 
Komentarjev 3
  • Aleš Karlek 11:28 10.februar 2017.

    ja hudiča, delat pejd sej bomo mi tud do 60-tega najbrž pa še več....

  • Aleta 11:00 10.februar 2017.

    Ja, bogi no...Ne more si privoščiti zasebnega letala in letati po svetu po nakupih...Pa to je ja osnova. To v Sloveniji vsi koristimo... :)) Res je bogi.

  • EhJa 10:14 10.februar 2017.

    Brez skrbi, bomo organizirali dobrodelni koncert. Slovenci radi pomagamo. :)