"Nisem prejel nobene ponudbe"

Foto: EPA
Foto: EPA
Josep Guardiola ob koncu sezone ne načrtuje hitrega odhoda iz Bayerna, je bilo danes moč slišati iz ust katalonskega stratega, ki ga povezujejo s selitvijo k Manchester Cityju.
Oglej si celoten članek

Pogodba 44-letnega trenerja z nemškimi prvaki se izteče naslednje poletje, pogajanja za podaljšanje pa so prestavljena na letošnje poletne mesece, kar ni prav nič pripomoglo h gašenju vedno glasnejših govoric o selitvi.

Kljub vsemu je Josep Guardiola jasno zatrdil, da si želi pri Bayernu ostati še kar nekaj časa, razkril pa je tudi, da mu ne dvori noben evropski klub. "Manchester City? Nisem prejel nobene ponudbe in ne čakam nanje. Upam, da bom pri Bayernu ostal še dolgo časa. Imam pogodbo s tem prekrasnim klubom in nameravam jo izpolniti," je Guardiola, ki se je nedavno brez poškodb izvlekel iz prometne nesreče, dejal na novinarski konferenci.

Guardiola se je Bayernu pridružil pred sezono 2013/14 in ga poleg dvojne nemške krone popeljal tudi do evropskega superpokala in naslova svetovnega klubskega prvaka. Bavarci so tudi v drugi sezoni pod Kataloncem na zanesljivi poti proti ubranitvi državnega in pokalnega naslova, če pa jim uspe dodati še Ligo prvakov, bo Guardiola izenačil zgodovinski dosežek predhodnika Juppa Heynckesa in rdeče popeljal do trojne krone.

Več na gaol.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.