Šport
50 ogledov

"Nisem prejel nobene ponudbe"

Pep Guardiola Bayern EPA
Josep Guardiola ob koncu sezone ne načrtuje hitrega odhoda iz Bayerna, je bilo danes moč slišati iz ust katalonskega stratega, ki ga povezujejo s selitvijo k Manchester Cityju.

Pogodba 44-letnega trenerja z nemškimi prvaki se izteče naslednje poletje, pogajanja za podaljšanje pa so prestavljena na letošnje poletne mesece, kar ni prav nič pripomoglo h gašenju vedno glasnejših govoric o selitvi.

Kljub vsemu je Josep Guardiola jasno zatrdil, da si želi pri Bayernu ostati še kar nekaj časa, razkril pa je tudi, da mu ne dvori noben evropski klub. "Manchester City? Nisem prejel nobene ponudbe in ne čakam nanje. Upam, da bom pri Bayernu ostal še dolgo časa. Imam pogodbo s tem prekrasnim klubom in nameravam jo izpolniti," je Guardiola, ki se je nedavno brez poškodb izvlekel iz prometne nesreče, dejal na novinarski konferenci.

Guardiola se je Bayernu pridružil pred sezono 2013/14 in ga poleg dvojne nemške krone popeljal tudi do evropskega superpokala in naslova svetovnega klubskega prvaka. Bavarci so tudi v drugi sezoni pod Kataloncem na zanesljivi poti proti ubranitvi državnega in pokalnega naslova, če pa jim uspe dodati še Ligo prvakov, bo Guardiola izenačil zgodovinski dosežek predhodnika Juppa Heynckesa in rdeče popeljal do trojne krone.

Več na gaol.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.