''Nisem vedel, da igraš proti Man Utd''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji vratar Edwin van der Sar je rojaku Timu Krulu za rojstni dan zaželel, da na naslednji tekmi ne bi prejel zadetka, nato pa ugotovil, da bo Newcastle igral z Manchester Unitedom in voščilo preklical.
Oglej si celoten članek

Upokojena legenda Manchester Uniteda, vratar Edwin van der Sar, je rojaku Timu Krulu, ki si kruh služi v Newcastle Unitedu, zaželel vse najboljše za 26. rojstni dan. ''Želim ti vse najboljše in nedotaknjeno mrežo na jutrišnji tekmi,'' je na Twitterju zapisal legendarni nizozemski vratar.

Van der Sar je kmalu zatem svoje voščilo preklical, saj je spoznal, da se bo Newcastle v 33. krogu angleške Premier League pomeril z Manchester Unitedom. ''Oprosti, Tim. Nisem vedel, da igraš proti Manchester Unitedu, zato ti bom moral za rojstni dan podariti nekaj drugega,'' je nekaj ur kasneje dodal 43-letnik.

Newcastle United se trenutno nahaja na devetem mestu angleške Premier League, medtem ko je Manchester United uvrščen dve mesti višje. Tekma bo na sporedu v soboto ob 16. uri.

Foto: Twitter van der sar twitter tim krul

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.