Šport > Nogomet
32 ogledov

''Nisem vedel, da igraš proti Man Utd''

edwin van der sar EPA
Nekdanji vratar Edwin van der Sar je rojaku Timu Krulu za rojstni dan zaželel, da na naslednji tekmi ne bi prejel zadetka, nato pa ugotovil, da bo Newcastle igral z Manchester Unitedom in voščilo preklical.

Upokojena legenda Manchester Uniteda, vratar Edwin van der Sar, je rojaku Timu Krulu, ki si kruh služi v Newcastle Unitedu, zaželel vse najboljše za 26. rojstni dan. ''Želim ti vse najboljše in nedotaknjeno mrežo na jutrišnji tekmi,'' je na Twitterju zapisal legendarni nizozemski vratar.

Van der Sar je kmalu zatem svoje voščilo preklical, saj je spoznal, da se bo Newcastle v 33. krogu angleške Premier League pomeril z Manchester Unitedom. ''Oprosti, Tim. Nisem vedel, da igraš proti Manchester Unitedu, zato ti bom moral za rojstni dan podariti nekaj drugega,'' je nekaj ur kasneje dodal 43-letnik.

Newcastle United se trenutno nahaja na devetem mestu angleške Premier League, medtem ko je Manchester United uvrščen dve mesti višje. Tekma bo na sporedu v soboto ob 16. uri.

van der sar twitter tim krul | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.