Nogometaš Crvene zvezde udaril policista

Foto: EPA
Foto: EPA
Črnogorski nogometaš Crvene zvezde, Milan Jovanović, se je po poročanju srbskih medijev v soboto zjutraj v enem od lokalov zapletel v prepir s policistom, ki ga je udaril in lažje poškodoval. V klubu dogodka zaenkrat ne komentirajo.
Oglej si celoten članek

Izbira lokacije bi bila težko bolj primerna. Milan Jovanović je po tem, ko ni želel pokazati osebnih dokumentov, v lokalu z imenom "Tako je suđeno" (Tako je usojeno, op. a.), ki je v lasti nekdanjega vaterpolista Danila "Dače" Ikodinovića, s pestjo udaril policista in ga lažje poškodoval.

Problematičnega nogometaša Crvene zvezde so na policijski postaji v Beogradu nato pridržali za 48 ur. Po neuradnih informacijah je policijska patrulja okrog dveh zjutraj obiskala znani lokal na bulevarju Mihajla Pupina, kjer je nato prišlo do omenjenega incidenta.

V klubu dokgodka še niso komentirali. Jovanović, 29-letni branilec Zvezde in črnogorske reprezentance, ima za seboj že kar nekaj izpadov. Zaradi popivanja je moral zapustiti priprave v turški Antalyi, septembra pa je bil udeležen tudi v prometno nesrečo.

Ni kaj, tako je bilo usojeno ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.