Šport > Nogomet
18 ogledov

Nogometaš Crvene zvezde udaril policista

Jovanović Mirallas Mertens Belgija Črna gora prijateljska tekma Bruselj EPA
Črnogorski nogometaš Crvene zvezde, Milan Jovanović, se je po poročanju srbskih medijev v soboto zjutraj v enem od lokalov zapletel v prepir s policistom, ki ga je udaril in lažje poškodoval. V klubu dogodka zaenkrat ne komentirajo.

Izbira lokacije bi bila težko bolj primerna. Milan Jovanović je po tem, ko ni želel pokazati osebnih dokumentov, v lokalu z imenom "Tako je suđeno" (Tako je usojeno, op. a.), ki je v lasti nekdanjega vaterpolista Danila "Dače" Ikodinovića, s pestjo udaril policista in ga lažje poškodoval.

Problematičnega nogometaša Crvene zvezde so na policijski postaji v Beogradu nato pridržali za 48 ur. Po neuradnih informacijah je policijska patrulja okrog dveh zjutraj obiskala znani lokal na bulevarju Mihajla Pupina, kjer je nato prišlo do omenjenega incidenta.

V klubu dokgodka še niso komentirali. Jovanović, 29-letni branilec Zvezde in črnogorske reprezentance, ima za seboj že kar nekaj izpadov. Zaradi popivanja je moral zapustiti priprave v turški Antalyi, septembra pa je bil udeležen tudi v prometno nesrečo.

Ni kaj, tako je bilo usojeno ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.