Nogometaš doživel prometno nesrečo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Član Angleškega premierligaša je bil vpleten v prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Branilec angleškega premierligaša Crystal Palaca Pape Souare je bil po prometni nesreči, ki se je pripetila na avtocesti v bližini londonskega letališča Heathrow, s helikopterjem prepeljan v bolnišnico. Šestindvajsetletnik je bil vpleten v nezgodo še z enim vozilom, njegov Mercedes G63 pa je bil popolnoma uničen. Nogometaš na srečo ni v življenjski nevarnosti.

"Igralec ima poškodbo stegna in čeljustne kosti in ostaja v bolnišnici. Klub je v nenehnem stiku z bolnišnico glede nogometaševega stanja. Želimo mu čim hitrejše okrevanje. V mislih smo s Papejem in njegovo družino," so nesrečo svojega člana potrdili pri londonskem klubu.

"Moški v dvajsetih letih je bil prepeljan v bolnišnico. Njegove poškodbe niso življenjsko nevarne. Oseba v drugem vozilu ni potrebovala zdravniške oskrbe," pa so zapisali pri policiji.

Souare je bil sicer v soboto v kadru za tekmo angleškega prvenstva med Crystal Palacom in Middlesbroughom.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.