Nogometaš na tekmi tragično preminil zaradi nezadostne zdravniške opreme

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaš je preminil na poti do bolnišnice, saj zdravniška služba ni imela ničesar, s čimer bi mu lahko pomagala.
Oglej si celoten članek

Herman Tsinga je bil 30-letni gabonski napadalec kluba Akanda FC, ki je v soboto tragično preminil na poti do bolnice, potem ko se je v 23. minuti tekme po zračnem duelu zrušil na tla in tam obležal.

Nesrečnemu nogometašu je na pomoč priskočil kar vojaški zdravnik, ki je na terenu takoj začel z masažo srca. Tsingino življenje bi se še lahko rešilo, če bi zdravniška služba imela v reševalnem vozilu defribilator. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj ne bi imeli niti maske s kisikom.

Tragično preminuli Tsinga je tako že sedmi nogometaš v gabonskem nogometu v zadnjih 12 letih, ki je izgubil življenje tekom tekme.

Prevara Nogometni klub svojega nogometaša razglasil za mrtvega

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.