Nogometaš organiziral zabavo, nato pa po strehi bežal pred policijo

Foto: Epa
Foto: Epa
Pravi, da ni kriv.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletni švicarski reprezentant Breel Embolo, ki sicer brani barve kluba Borussia Mönchengladbach, je organiziral zabavo v lokalu na jezeru Baldeneysee v Essnu. Ker v Nemčiji zaradi koronavirusa to ni dovoljeno, je kmalu sledil obisk policije, Embolo pa se je podal v bek. Preko strehe in skozi okno je zlezel v sosednje stanovanje.

O njegovem podvigu se je razpisal Bild, vse skupaj pa so potrdili pri policiji. "Ko je prišlo do posredovanja, je ena oseba pobegnila v sosednje stanovanje. Policija je vdrla v ta objekt in v njem našla moškega. Bil je Embolo," je dejal predstavnik policije.

Embolo je predstavil povsem drugačen scenarij. "Odšel sem v Essen, da bi s prijateljem po televiziji gledal košarko. Stanovanje v katerem sem bil, je bilo blizu prostorov, kjer je potekala zabava. Da sem bil na njej, je napačna informacija. Vseeno je bilo narobe, da v takšni situaciji nisem bil doma," je na svojem instagramu zapisal nogometaš.

Ta je pred kratkim prebolel koronavirus in se vrnil na treninge svoje ekipe. "Govorili smo z Breelom, prepričal nas je, da ni bil na zabavi," je o vsem skupaj dejal Švicarjev soigralec Christoph Kramer.

Embolo je v tej sezoni odigral 20 tekem za Borussio ter zbral štiri zadetke in tri asistence.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.