Šport > Nogomet
168 ogledov

Nogometaš organiziral zabavo, nato pa po strehi bežal pred policijo

Breel Embolo Epa
Pravi, da ni kriv.

Triindvajsetletni švicarski reprezentant Breel Embolo, ki sicer brani barve kluba Borussia Mönchengladbach, je organiziral zabavo v lokalu na jezeru Baldeneysee v Essnu. Ker v Nemčiji zaradi koronavirusa to ni dovoljeno, je kmalu sledil obisk policije, Embolo pa se je podal v bek. Preko strehe in skozi okno je zlezel v sosednje stanovanje.

O njegovem podvigu se je razpisal Bild, vse skupaj pa so potrdili pri policiji. "Ko je prišlo do posredovanja, je ena oseba pobegnila v sosednje stanovanje. Policija je vdrla v ta objekt in v njem našla moškega. Bil je Embolo," je dejal predstavnik policije.

Embolo je predstavil povsem drugačen scenarij. "Odšel sem v Essen, da bi s prijateljem po televiziji gledal košarko. Stanovanje v katerem sem bil, je bilo blizu prostorov, kjer je potekala zabava. Da sem bil na njej, je napačna informacija. Vseeno je bilo narobe, da v takšni situaciji nisem bil doma," je na svojem instagramu zapisal nogometaš.

Ta je pred kratkim prebolel koronavirus in se vrnil na treninge svoje ekipe. "Govorili smo z Breelom, prepričal nas je, da ni bil na zabavi," je o vsem skupaj dejal Švicarjev soigralec Christoph Kramer.

Embolo je v tej sezoni odigral 20 tekem za Borussio ter zbral štiri zadetke in tri asistence.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.