Nogometaš ugriznil nasprotnika za glavo!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji nogometaš Athletic Bilbaa, Middlesbrougha in Fulhama je šokiral nogometni svet.
Oglej si celoten članek

Nekdanjemu zvezdnike angleških in španskih nogometnih zelenic Fernandu Amorebieti preti drastična kazen ter odsostnost z igrišča, potem ko je sredi tekme zagrizel v nasprotnika.

Ostal miren Lovren deležen tepežkanja na zelenici

Tokrat začuda v incident "grizenja" ni bil vpleten Barcelonin napadalec Luis Suarez, za katerega je nekaj časa veljalo, da je večja statistična verjetnost, da vas ugrizne urugvajski napadalec, kot pa morski pes, temveč se je za njegovo znamenito potezo na tekmi svojega Cerra Portena v paragvajskem državnem prvenstvu odločil španski branilec Amorebieta.

Nekdanji mladi španski reprezentant je za svojo potezo na tekmi proti Olimpii v 83. minuti dobil rdeči karton, a je bila po pregledu posnetka izključena tudi njegova žrtev, saj so ugotovili, da je Nestor Camacho s komolcem zamahnil proti njemu. Tekmo so sicer dobili nogometaši Olimpie s 4:2, potem ko je vse štiri zadetke za zmagovalce zabil legendarni Roque Santa Cruz.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.