Nogometaš zahteva dosmrtno kazen za očeta, ki je zmetal otroke skozi okno

Foto: Epa
Foto: Epa
Hrvaški nogometni reprezentant Šime Vrsaljko je ostro obsodil očeta s Paga, ki je v četrtek zjutraj četvero otrok vrgel s prvega nadstropja hiše. Zanj zahteva dosmrtno kazen.
Oglej si celoten članek

54-letni Josip Rođak je v četrtek zjutraj vrgel vse štiri svoje mladoletne otroke s prvega nadstropja hiše v Pagu. Njegovo pošastno dejanje je ostro bsodil tudi hrvaški nogometni reprezentant Šime Vrsaljko.

"Ti ovca ena, za tebe, in takšne kot si ti, je potrebno uvesti dosmrtno kazen!" je bil jasen na svojem Instagram profilu.

Foto: Instagram Josip Rođak

Vsi otroci so bili mladoletni, stari tri, pet, sedem in osem let. Dvojica je težje poškodovana, ena deklica pa je bila v kritičnem stanju prepeljana v bolnišnico v Zagrebu.

Rođak sicer že dalj časa velja za zelo problematično osebo, saj naj bi kradel, lagal, kockal... Za takšnega so ga označili tudi preostali družinski člani.

Pag Mati: "Bila sem tam, pa nisem dojela, da meče otroke skozi okno"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:30 1. Marec 2019.

    Šime , SMRTNO kazen za takšna dejanja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.