Nogometaš je ženi pomagal roditi na balkonu, dogajanje ujela kamera

Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen
Brazilski nogometaš in njegova visoko noseča žena nista imela dovolj časa za odhod v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Brazilec Bryan Borges (24), je svoji ženi Mylleni (26) pomagal roditi otroka na balkonskih tleh stanovanjskega bloka v Recifeju, kjer prebivata.

Varnostne kamere so par posnele ob vstopu v dvigalo, manj kot pet minut kasneje pa sta v rokah že držala hčerko Cecilio.

Posnetek razkriva dogajanje v predverju, kjer je bodoča mamica za trenutek sedla na stol. Skupaj sta nato poskušala priti do avtomobila, a so se stvari odvijale tako hitro, da jo je moral na balkonu položiti na tla.

Na pomoč sta jima z odejami in brisačami priskočila prijatelja, Borgesu pa ni preostalo drugaga, kot da se prelevi v porodno babico. V samo nekaj minutah se jima je rodila zdrava hčer, skupaj pa so nato odšli v porodnišnico, kjer so mamo in otroka oskrbeli profesionalci.

"Mylleno sem položil na tla. Vpila je 'otrok prihaja'. Pogledal sem in videl glavico. Ob rojstvu je tehtala 2,9 kg, velika pa je 46 cm. Brez dvoma je to najsrečnejši dan v mojem življenju. To je bilo res nekaj posebnega," je povedal Borges in dodal, da bo lahko nekoč svoji hčeri opisal kaotične okoliščine njenega rojstva.

Par je pojasnil, da popadki sprva niso bili tako hudi, nato pa so se začeli nepričakovano hitro stopnjevati, zato je bila potrebna improvizacija.

Treba je priznati, da jima je šlo presneto dobro od rok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    08:12 8. Oktober 2020.

    Prepričan je bil, da je pojedla nogometno žogo in bi jo rada spravila iz sebe, pa ji je pomagal. Znano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.