Šport > Nogomet
5576 ogledov

Nogometaš je ženi pomagal roditi na balkonu, dogajanje ujela kamera

1/5
Print Screen
Brazilski nogometaš in njegova visoko noseča žena nista imela dovolj časa za odhod v bolnišnico.

Brazilec Bryan Borges (24), je svoji ženi Mylleni (26) pomagal roditi otroka na balkonskih tleh stanovanjskega bloka v Recifeju, kjer prebivata.

Varnostne kamere so par posnele ob vstopu v dvigalo, manj kot pet minut kasneje pa sta v rokah že držala hčerko Cecilio.

Posnetek razkriva dogajanje v predverju, kjer je bodoča mamica za trenutek sedla na stol. Skupaj sta nato poskušala priti do avtomobila, a so se stvari odvijale tako hitro, da jo je moral na balkonu položiti na tla.

Na pomoč sta jima z odejami in brisačami priskočila prijatelja, Borgesu pa ni preostalo drugaga, kot da se prelevi v porodno babico. V samo nekaj minutah se jima je rodila zdrava hčer, skupaj pa so nato odšli v porodnišnico, kjer so mamo in otroka oskrbeli profesionalci.

"Mylleno sem položil na tla. Vpila je 'otrok prihaja'. Pogledal sem in videl glavico. Ob rojstvu je tehtala 2,9 kg, velika pa je 46 cm. Brez dvoma je to najsrečnejši dan v mojem življenju. To je bilo res nekaj posebnega," je povedal Borges in dodal, da bo lahko nekoč svoji hčeri opisal kaotične okoliščine njenega rojstva.

Par je pojasnil, da popadki sprva niso bili tako hudi, nato pa so se začeli nepričakovano hitro stopnjevati, zato je bila potrebna improvizacija.

Treba je priznati, da jima je šlo presneto dobro od rok.

 
Komentarjev 1
  • ode 08:12 08.oktober 2020.

    Prepričan je bil, da je pojedla nogometno žogo in bi jo rada spravila iz sebe, pa ji je pomagal. Znano je, da imajo nogometaši majhne možgane v debeli lupini. To je poklicna deformacija.