Šport > Nogomet
2338 ogledov

Razkrita morilec in bizaren razlog za brutalen umor sodnika

Daniele De Santis Reševalni pas/Twitter
Razlog za grozljivo dejanje naj bi bilo maščevanje nekdanjega sostanovalca.

Italijo je v zadnjem tednu pretresel grozljivi umor nogometnega sodnika Danielea De Santisa ter njegovega dekleta Eleonore Mante. Par so našli do smrti zaboden v njunem stanovanju v Lecceju.

De Santis je veljal za enega najbolj perspektivnih sodnikov, ki je kljub svoji mladosti redno sodil tekme v Serie B in Serie C, resno pa naj bi trkal tudi že na vrata slovite Serie A.

Daniele De Santis Italija v šoku Šport Brutalen umor nogometnega sodnika

Medtem ko v italijanski sodniški organizaciji še vedno vsi žalujejo za izgubo enega najbolj nadarjenih italijanski sodnikov, pa se je v javnosti tudi že pojavilo ime storilca tega grozljivega zločina.

Šlo naj bi za 21-letnega študenta medicine, Antonia De Marca, ki naj bi tožilstvu že priznal svojo krivdo, potem ko ga je prijela policija ter odpeljala na zaslišanje.

Antonio De Marco | Avtor: Profimedia Profimedia

Italijanski mediji so se celo uspeli dokopati do motiva in celotnega načrta, saj so se pri Corriere dello Sport razpisali, da naj bi De Marco želel žrtvi zvezati, mučiti in ubiti, vse sledove zakriti z detergentom ter na steni stanovanja pustiti jasno sporočilo za celo mesto.

Motiv za umor pa je bilo maščevanje, saj je bil De Marco več kot dva meseca sostanovalec De Santisa, ki pa je nato prekinil njegovo najemniško pogodbo, saj se je odločil, da zadrži stanovanje zgolj zase ter svoje novo dekle. Kar pa se ja koncu izkazalo za usodno odločitev...

Emre Ašik Kot v telenoveli Šport Žena naročila smrt nogometnega zvezdnika, življenje mu je rešil njen ljubimec
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice