Šport > Nogomet
45435 ogledov

Žena naročila smrt nogometnega zvezdnika, življenje mu je rešil njen ljubimec

Emre Ašik Epa
Žena se je želela odkrižati zvezdniškega moža, da bi se dokopala do njegovega bogastva.

Neverjetna zgodba prihaja iz Turčije, kjer se je odvila drama po vzoru prave telenovele.

V glavni vlogi se je tokrat znašel tamkajšnji nekdanji nogometni zvezdnik Emre Ašik, ki je tekom svoje nogometne kariere branil barve vseh treh največjih carigrajskih klubov, za turško izbrano vrsto, s katero je osvojil 3. mesto na Svetovnem prvenstvu 2002 ter se je uvrstil v polfinale Evropskega prvenstva 2008, pa je zbral 34 nastopov.

Emre Ašik | Avtor: Epa Epa

Vloga glavnega antagonista pa je pripadla njegovi (sedaj že nekdanji) soprogi Yagmur Ašik, ki je bila obtožena načrtovanja umora svojega lastnega soproga. Omenjena 27-letnica je bila z 19 let starejšim nogometašem poročena 8 let, ko pa je ta začel razmišljati o ločitvi, se ga je odločila eliminirati, a ji je načrte pokvaril njen nov ljubimec, ki je razkril celotno zaroto ter Ašiku tako rešil življenje.

"Z njo sem imel afero. Ves čas je samo razmišljala, kako bi se po njegovi smrti dokopala do bogastva. Od mene je zahtevala, da ga ubijem. Toda tega nisem želel storiti. Enkrat je prinesla domov kos mesa ter od mene zahtevala, da za vajo streljam vanj. Sicer sem jo poslušal, a sem ji vzkliknil, da tega ne sme napraviti. Bila je zelo besna," je za turško tožilstvo priznal Yagmurin ljubimec Erdi Sungur.

Yagmur Ašik | Avtor: Instagram Instagram

Toda obupana soproga ni obupala. Potem ko je priskrbela orožje, a jo je ljubimec zavrnil, je poizkušala angažirati plačanega morilca, kateremu naj bi ponudila kar 1,2 milijona dolarjev. Na veliko srečo pa je njenega ljubimca mučil občutek krivde in je še pravočasno vse skupaj razkril oblastem, ki so tako uspele rešiti nedolžnega človeka.

Komentarjev 1
  • posos47971 20:47 26.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best

Sorodne novice