Šport > Nogomet
31042 ogledov

Brutalen umor nogometnega sodnika

Daniele De Santis Reševalni pas/Twitter
Grozljive novice prihajajo iz Italije, kjer sta bila nogometni sodnik in njegovo dekle v stanovanju zabodena do smrti.

V italijanskem Lecceju se je zgodil dvojni umor, v katerem sta nastradala nogometni sodnik Daniele De Santis ter njegovo dekle. Umorjeni par so našli zaboden v njunem stanovanju, priče pa so opazile zaenkrat še neidentificiranega moža, kako je zapuščal kraj umora.

Santis je veljal za zelo cenjenega ter perspektivnega sodnika, ki je pri svojih 33 letih odsodil že več kot 130 tekem znotraj italijanske Primavere, Serie D in Serie C, medtem ko se je v zadnjem času prebil celo na igrišča Serie B.

V Serie B je debitiral pri vsega 30 letih, v lanski sezoni pa je največ tekem odsodil v Serie C, kjer je delil pravico na 18 tekmah.

"Sem v šoku, gre za neverjetno tragedijo. Zaenkrat je zelo malo znanega o primeru, lahko samo rečem, da stojimo ob strani njegovi družini ter vsem, ki so mu bili blizu," je izjavil predsednik Italijanske sodniške organizacije Marcello Nicchi.

Daniele De Santis | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V javnost so zaenkrat pricurljale informacije, da naj bi do smrti zabodeno Eleonoro Manto našli mrtvo v stanovanju, medtem ko je truplo De Santisa ležalo na stopnicah v zgradbi.

Po pričevanju sosedov naj bi v stanovanju prišlo do hudega prepira, nato pa so zaslišali krike bolečin, ko se je zgodil umor. Policija je že preiskala prizorišče zločina, imela pa naj bi tudi že nekaj dokazov o najverjetnejšem morilcu, katerega ime pa je zaenkrat javnosti še neznano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice