Šport > Nogomet
652 ogledov

Unitedov igralec premagal drogiranega roparja ter ga zadržal do prihoda policije

Victor Lindelof
Unitedov branilec je bliskovito hitro reagiral, potem ko je videl, kako je mož na kolesu okradel 90-letno gospo.

"Po poklicu nogometaš, po srcu superjunak," se glasijo švedski časniki, ki so se razpisali o reprezentančnem branilcu Victorju Lindelöfu.

Zvezdnik Manchester Uniteda si je v tem primeru tudi popolnoma zaslužil takšne hvalospeve, saj je sredi belega dneva v svojem rodnem kraju Västerasu preprečil rop, tarča katerega je bila 90-letna starka.

Ole Gunnar Solskjaer Šokantno Šport Solskjaer: "Zaradi groženj s smrtjo ga nisem poslal v igro"

Neznani moški na kolesu (po opisu prič naj bi bil star okoli 30 let) je namreč iztrgal omenjeni gospe torbico ter se podal v beg, a se je moral še soočiti s človekom, ki si kruh služi s tem, da po igrišču lovi hitronoge napadalce.

Lindelöf, ki se je po ulici sprehajal v družbi svojega dekleta, se je pognal za lopovom ter ga tudi uspel zrušiti na tla, kjer ga je pridržal do prihoda policije. Po policijskem poročilu naj bi Lindelöf tako svojega nasprotnika obvladoval celih 5 minut, saj je bila patrulja o dogodku obveščena ob 10:40, prispela pa je pet minut kasneje.

Policija sicer ni hotela izdati preveč podrobnosti o dogodku, pojasnila je le, da je bil storilec pod vplivom narkotikov, medtem ko so o neimenovanem junaku izjavili: "Moški, ki je interveniral, je bil atletske postave. To je vse, kar lahko izdamo."

Toda švedski mediji so se hitro dokopali do podatka, da je bil v resnici prav njihov reprezentančni branilec ta "misteriozni junak".

zlatan ibrahimović Zlatan le človek Šport Zlatan še drugič zapored brez naziva švedski nogometaš leta
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.