Nogometaša ubili v njegovem avtu

Foto: EPA
Foto: EPA
Dvajsetletni član Anžija Mahačkale Gasan Magomedov je bil ustreljen v bližini svojega doma.
Oglej si celoten članek

Gasan Magomedov se je vozil s svojim avtomobilom, ko so njegovo vozilo prerešetali streli iz brzostrelke, mladi nogometaš pa je nato zaradi ran umrl na poti v bolnišnico. Iz kluba so sporočili, da za dejanje niso našli krivca, motiv uboja pa je prav tako neznan. Drugih žrtev ni bilo.

"Žalujemo skupaj z vsemi, ki jim je bil Gasan pri srcu. Upam, da bo policija kmalu ujela morilce in da bodo ti kaznovani," je po tragediji dejal eden izmed vodilnih mož Anžija Sergej Korablev. Provinca Dagestan je sicer znana po občasnih spopadih med islamisti in ruskimi varnostnimi organi.

Anži je bil sicer v zadnjih letih med favoriti za naslov ruskega prvaka, a je nato izpadel v drugo ligo, ko je svojo finančno podporo klubu umaknil milijarder Sulejman Kerimov. Pred njegovim umikom so za Anži igrali številni zvezdniki, med njimi Jurij Žirkov, Igor DenisovSamuel Eto'o, Lassana Diarra, Roberto Carlos, Willian, a zaradi nemirrnega Dagestana je takrat Anži domače tekme igral v Moskvi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.