Šport
38 ogledov

Nogometaša ubili v njegovem avtu

Policija, Rusija, Dagestan EPA
Dvajsetletni član Anžija Mahačkale Gasan Magomedov je bil ustreljen v bližini svojega doma.

Gasan Magomedov se je vozil s svojim avtomobilom, ko so njegovo vozilo prerešetali streli iz brzostrelke, mladi nogometaš pa je nato zaradi ran umrl na poti v bolnišnico. Iz kluba so sporočili, da za dejanje niso našli krivca, motiv uboja pa je prav tako neznan. Drugih žrtev ni bilo.

"Žalujemo skupaj z vsemi, ki jim je bil Gasan pri srcu. Upam, da bo policija kmalu ujela morilce in da bodo ti kaznovani," je po tragediji dejal eden izmed vodilnih mož Anžija Sergej Korablev. Provinca Dagestan je sicer znana po občasnih spopadih med islamisti in ruskimi varnostnimi organi.

Anži je bil sicer v zadnjih letih med favoriti za naslov ruskega prvaka, a je nato izpadel v drugo ligo, ko je svojo finančno podporo klubu umaknil milijarder Sulejman Kerimov. Pred njegovim umikom so za Anži igrali številni zvezdniki, med njimi Jurij Žirkov, Igor DenisovSamuel Eto'o, Lassana Diarra, Roberto Carlos, Willian, a zaradi nemirrnega Dagestana je takrat Anži domače tekme igral v Moskvi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.