Šport > Nogomet
12 ogledov

Nogometaš Stoka 60-krat zabodel dekle

umor, žrtev Shutterstock
Mladi nogometaš Stoke Cityja Andrew Hall je dobil dosmrtni zapor zaradi brutalnega umora svojega 15-letnega dekleta Megan-Leigh Peat.

Veliko Britanijo je pred meseci pretresel grozovit umor, ki je dobil epilog. Andrew Hall, 18-letni nogometaš Stoke Cityja, je zaradi ljubosumnosti 60-krat zabodel svoje 15-letno dekle Megan-Leigh Peat v kraju Bedfordshire. Ob njenem telesu so našli dva noža. Za zločin, ki ga je zakrivil, ker je imel prijateljstvo svojega dekleta z drugimi fanti za razmerje, je Hall dobil dosmrtno ječo.

"Megan je bila živahna, normalna 15-letnica. Pred seboj je imela vse življenje, ki je bilo kruto odvzeto. Nikoli ne bo vedela, kako je biti uspešen v šoli, kako biti družica na poroki najboljše prijateljice ali praznovati 18. rojstni dan. Njeno življenje ste končali pri nežnih 15 letih. Očitno je, da ste bili ljubosumni zaradi nedolžnih prijateljevanj z drugimi. Megan je govorila, da jo obtožujete varanja,“ je dejal sodnik Richard Foster in dodal, da je Andrew tudi sebi uničil obetavno kariero. Megan je sicer zatrjevala, da ima Andrewa najraje na svetu, vendar ne more več zdržati pritiska. V enem od SMS-sporočil mu je zapisala, da če ji ne zaupa, kaj je še smisel vztrajanja skupaj.

'Pred to kruto smrtjo smo bili običajna družina. Po njej se je naš svet spremenil do neprepoznavnosti. Bolečina ob izgubi naše ljubljene hčere in grozni način, kako je umrla, bosta ostala z nami do konca življenja. Megan smo močno ljubili in jo bomo pogrešali za vedno," je v izjavi za javnost zapisala njena družina, ki je ves čas sojenja jokala.

 

 

 



Komentarjev 1
  • Jan Zajec 12:34 09.september 2012.

    Bedfordshire ni kraj. To je tako, kot bi napisali "v kraju Štajerska".