Šport
21 ogledov

Našli umorjeno in zakopano odbojkarico

Ingrid Visser mož Lodewijk Sverein Murcia umor Španija odbojka odbojkarica
1/11
EPA
Španska policija je v Murcii na jugovzhodu države našla zakopani trupli. Kot se je izkazalo kasneje gre za nizozemsko odbojkarico Ingrid Visser in njenega partnerja, ki so ju pogrešali zadnja dva tedna.

Eno najuspešnejših nizozemskih odbojkaric vseh časov, Ingrid Visser, so skupaj s partnerjem Lodewijkom Severeinom našli zakopano sredi nasada limon v Murcii na jugovzhodu države, poroča španska tiskovna agencija EFE.

Prijeli naj bi že tri osumljence za okrutni zločin – 36-letnega Španca in dva Romuna (47 in 60 let), a ozadje še vedno ni pojasnjeno. Trupli so policisti našli blizu kraja Molina de Segura, potem ko so nizozemski par neuspešno iskali dva tedna.

Odbojkarica in njen partner sta se v Španijo po podatkih policije odpravila zaradi obiska klinike za umetno oploditev, po njunem prihodu pa so ju 14. maja tudi nazadnje videli živa. Trupli so odkrili v nedeljo ob 22. uri. 

Svojci in zdravnik začeli iskalno akcijo

Španska in nizozemska policija sicer še nista potrdili, da gre za izginuli par, a začetne preiskave kažejo prav na to. Na spletni strani dnevnika El Paísa so zapisali, da naj bi v ozadju stala kriminalna združba.

O izginotju so policijo obvestili zdravnik in svojci, ki so začeli s pospešenim iskanjem in obveščanjem javnosti, a je bilo tudi to na koncu zamanj. Visserjeva je s 514 nastopi rekorderka nizozemske reprezentance.

Profesionalno kariero je končala leta 2012, v letih 1995 in 2007 pa je z "oranjem" osvojila naslov evropske prvakinje. V Španiji je med leti 2009 in 2011 igrala za CAV Murcio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.