Epski prizori na avtobusu, v središču pozornosti pa Jan Oblak

Foto: Epa jan oblak
Zgodovinski trenutki za slovenski nogomet.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je priznanje za prvo evropsko lovoriko prejel iz rok predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksandra Čeferina.

Zgodovinsko "Oblak! Ne mešaj piva s pelinkovcem! Ob polnoči pa domov!"

Prizor med dvema slovenskima veljakoma svetovnega nogometa so zabeležile številne kamere ob igrišču. Čeferin je Oblaku segel v roku, nakar sta se prijateljsko objela. "Bravo, najboljši si," mu je ob tem dejal predsednik Uefe.

Slovenski vratar ima za seboj še eno fantastično sezono v dresu Atlética, kjer si srčno želijo, da ga med poletnim prestopnim rokom ne bi premamila ponudba katerega drugega evrpskega velikana.

Oblaku so se po zmagi v finalu Lige Evropa poklonili tudi njegovi soigralci, ki so mu zapeli njegovo navijaško pesem 'Obi, Oblak, cada dia te quiero mas', kar bi v prevodu pomenilo 'Obi, Oblak, vsak dan te imamo raje'.

Foto: Epa jan oblak

Avtor posnetka je črnogorski branilec Stefan Savić, ki je imel to čast, da je na klubskem avtobusu sedel ob bržkone najboljšem vratarju na svetu.

Oblaku je bilo ob napevu soigralcev kar malce nerodno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:24 17. Maj 2018.

    Čestitke Jan.Tu ni kaj dodati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.