Nogometašica zbila predrznega vsiljivca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vsiljivca so izžvižgali, igralki pa namenili velik aplavz.
Oglej si celoten članek

Ena najboljših nogometašic na svetu Avstralka Sam Kerr je v sredo zvečer prejela rumeni karton, potem ko je na tla zrušila navijača, ki je vdrl na igrišče, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Kerrovo je v bran vzela njena trenerka pri Chelseaju Emma Hayes, ki zahteva večjo zaščito igralk.

Kerrova je z moštvenimi kolegicami na tekmi petega kola skupinskega dela Lige prvakinj gostovala pri Juventusu, ko je na igrišče vdrl navijač. Ta je želel selfie s kapetanko Chelseaja Švedinjo Magdaleno Eriksson, 28-letna avstralska napadalka pa ga je zrušila na tla in si zato prislužila rumeni karton.

"Ne vem, zakaj navijač ni počakal do konca tekme, brez težav bi lahko za spomin dobil kakšno fotografijo," je po tekmi dejala Hayesova. "Šalo na stran, bolj moramo misliti na varnost igralk. Zaradi vse večje priljubljenosti ženskega nogometa je tudi želja navijačev, da vzpostavijo stik z igralkami, večja," je dodala priznana 45-letna trenerka.

Liga prvakov Barça izpadla po 21 letih, Šeško med elitnih 16

Chelsea je z Juventusom odigral 0:0 in bo v zadnjem kolu, 16. decembra lovil potrditev prvega mesta v skupini A in napredovanje v četrtfinale.

Izid pa je tokrat zasenčila Kerrova s svojim dejanjem. Navijači so sicer izžvižgali vsiljivca na zelenici, Kerrovi pa namenili glasen aplavz, potem ko so varnostniki - čeprav se tudi ob tem niso izkazali, kot kažejo posnetki,- pospremili navijača z igrišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.