Nogometašu Olimpije kar štiri tekme prepovedi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Samardžiću štiri tekme prepovedi igranja zaradi udarca s komolcem.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je po 14. krogu Prve lige Telekom Slovenije kapetanu Olimpije Miralu Samardžiću naložil štiri tekme prepovedi igranja.

Izključenega Samardžića, ki bo tako manjkal tudi na četrtkovem večnem derbiju z Mariborom, so štiri tekme kazni doletele zaradi "udarjanja s komolcem v predel glave nasprotnega igralca in predkaznovanosti".

Foto: Profimedia Miral Samardžić

Samardžić pa ni bil edini nogometaš z rdečim kartonom na tekmi v Domžalah, ki so jo slednje dobile s 3:1. Domači Gregor Sikošek je dobil dva rumena kartona in bo počival eno tekmo.

Ob 800 evrov pa bo Koper. Njegovi navijači so se na tekmi z Gorico v 12. krogu nešportno in neprimerno vedli. "Metanje večje količine bakel na igrišče za gol in na igralno površino, predkaznovanost," piše med vzroki za kazen. Olajševalna okoliščina, ki jo je upošteval disciplinski sodnik, je bila pisna izjava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.