Šport > Nogomet
173 ogledov

Nogometašu Olimpije kar štiri tekme prepovedi

Miral Samardžić Profimedia
Samardžiću štiri tekme prepovedi igranja zaradi udarca s komolcem.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je po 14. krogu Prve lige Telekom Slovenije kapetanu Olimpije Miralu Samardžiću naložil štiri tekme prepovedi igranja.

Izključenega Samardžića, ki bo tako manjkal tudi na četrtkovem večnem derbiju z Mariborom, so štiri tekme kazni doletele zaradi "udarjanja s komolcem v predel glave nasprotnega igralca in predkaznovanosti".

Miral Samardžić | Avtor: Profimedia Profimedia

Samardžić pa ni bil edini nogometaš z rdečim kartonom na tekmi v Domžalah, ki so jo slednje dobile s 3:1. Domači Gregor Sikošek je dobil dva rumena kartona in bo počival eno tekmo.

Ob 800 evrov pa bo Koper. Njegovi navijači so se na tekmi z Gorico v 12. krogu nešportno in neprimerno vedli. "Metanje večje količine bakel na igrišče za gol in na igralno površino, predkaznovanost," piše med vzroki za kazen. Olajševalna okoliščina, ki jo je upošteval disciplinski sodnik, je bila pisna izjava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.