Šport > Nogomet
285 ogledov

Olimpija pripeljala dve odmevni okrepitvi

Goran Milović Reševalni pas/Twitter
Ljubljanska Olimpija je predstavila najnovejši okrepitvi

Mario Kvesić in Goran Milović sta novi okrepitvi nogometašev Olimpije. Oba sta prišla v Ljubljano, kjer z ekipo že nekaj časa trenirata, kot prosta igralca, pogodbo pa sta podpisala do konca aktualne sezone, so sporočili iz kluba.

Kvesić je napadalno usmerjen zvezni igralec, ki je svojo kariero začel pri Širokem Brijegu, iz katerega je prestopil v Split. Leta 2015 se je preselil v drugo nemško ligo k Erzgebirge Aueju, v lanskem letu pa je postal član nemškega tretjeligaša Magdeburga.

"Prvi občutki so odlični. Moštvo me je lepo sprejelo in na prvih treningih, ki sem jih opravil z ekipo, je bilo vse pozitivno. Upam, da bom klubu pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev in da bomo imeli čim boljše rezultate," je za spletno stran dejal Kvesić.

Milović je izkušeni centralni branilec. Tudi on je na Hrvaškem najprej nosil dres Splita, nato se je preselil k Hajduku. Iz slednjega je leta 2016 odšel na Kitajsko, in sicer k prvoligašu Chongqing Dangdai Lifan. Leta 2018 je bil pol sezone posojen v Osijek, nato pa je odšel v belgijsko prvo ligo k Oostendeju.

"Počutim se zelo dobro. Ljubljana je lepo mesto in Olimpija je zelo dobro organiziran klub. Pogoji za treniranje so odlični. Ekipa me je toplo sprejela, zato sem se na treninge dobro privadil. Zelo sem zadovoljen, da sem prišel k Olimpiji," je dobro razpoložen Milović.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice