Nogometašu vzel 200.000 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Marcus Rojo se zaradi pretečenega potnega lista ni mogel udeležiti predsezonskih priprav v ZDA, zato ga je Louis van Gaal kaznoval z odvzemom dvotedenske plače.
Oglej si celoten članek

Argentinski reprezentant Marcos Rojo je zaradi pretečenega potnega lista zamudil predsezonske priprave Manchester Uniteda, zaradi česar bo moral plačati 200.000 evrov kazni.
Foto: EPA louis van gaal Rojo bi se moral po koncu daljših počitnic, ki mu jih je zaradi nastopa na južnoameriškem prvenstvu Copa America namenil trener Louis van Gaal, svojim soigralcem pridružiti v Združenih državah Amerike, vendar je pozabil urediti svoje dokumente in posledično izpustil celotno pripravljalno turnijo.

Van Gaal je znova upravičil status nepopustljivega trenerja in branilca kaznoval z odvzemom dvotedenske plače, kar znaša 140.000 funtov oziroma 200.000 evrov. Na turneji je manjkal tudi Ángel di María, ki naj bi se v kratkem preselil k Paris Saint-Germainu. Kljub njuni odsotnosti pa so se rdeči vragi onkraj Atlantika zelo dobro odrezali, med drugim so s 3:1 premagali aktualnega zmagovalca Lige prvakov Barcelono, kar je dober obet pred začetkom nove sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.