Šport > Nogomet
45 ogledov

Nogometašu vzel 200.000 evrov

marcos rojo EPA
Branilec Marcus Rojo se zaradi pretečenega potnega lista ni mogel udeležiti predsezonskih priprav v ZDA, zato ga je Louis van Gaal kaznoval z odvzemom dvotedenske plače.

Argentinski reprezentant Marcos Rojo je zaradi pretečenega potnega lista zamudil predsezonske priprave Manchester Uniteda, zaradi česar bo moral plačati 200.000 evrov kazni.

louis van gaal | Avtor: EPA EPA
Rojo bi se moral po koncu daljših počitnic, ki mu jih je zaradi nastopa na južnoameriškem prvenstvu Copa America namenil trener Louis van Gaal, svojim soigralcem pridružiti v Združenih državah Amerike, vendar je pozabil urediti svoje dokumente in posledično izpustil celotno pripravljalno turnijo.

Van Gaal je znova upravičil status nepopustljivega trenerja in branilca kaznoval z odvzemom dvotedenske plače, kar znaša 140.000 funtov oziroma 200.000 evrov. Na turneji je manjkal tudi Ángel di María, ki naj bi se v kratkem preselil k Paris Saint-Germainu. Kljub njuni odsotnosti pa so se rdeči vragi onkraj Atlantika zelo dobro odrezali, med drugim so s 3:1 premagali aktualnega zmagovalca Lige prvakov Barcelono, kar je dober obet pred začetkom nove sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.