Nogometni as objavil sliko, kaj počne v karanteni... a pozabil zapreti Pornhub

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaš premierligaške ekipe Norwich je s celim svetom delil, kaj počne v karanteni, pri tem pa je pozabil zapreti določeno spletno stran.
Oglej si celoten članek

Švicarski nogometaš ter reprezentant Timm Klose se je odločil, da se preko Instagrama javi svojim oboževalcem ter z njimi deli svoje vtise iz karantene. Izkazalo pa se je, da je z njmi delil več, kot pa je nameraval.

31-letni švicarski branilec ter eden ključnih mož Norwicha je objavil fotografijo iz svoje sobe, kjer je v ospredju njegov prenosni računalnik z odprtim Netflixom.

Foto: Twitter Timm Klose

Očitno pa nogometaš, ki je zbral že 116 uradnih nastopov za "Kanarčke", ni opazil, da je pozabil zapreti svoj drugi zavihek, kar so njegovi sledilci na Instagramu seveda takoj opazili.

Seveda socialna omrežja takih poteh ne oproščajo in Klose je tako postal tarča številnih smešnih komentarjev, ki vas bodo nasmejali do solz...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.