Šport > Nogomet
2003 ogledov

Nogometni as objavil sliko, kaj počne v karanteni... a pozabil zapreti Pornhub

Pornhub Reševalni pas/Twitter
Nogometaš premierligaške ekipe Norwich je s celim svetom delil, kaj počne v karanteni, pri tem pa je pozabil zapreti določeno spletno stran.

Švicarski nogometaš ter reprezentant Timm Klose se je odločil, da se preko Instagrama javi svojim oboževalcem ter z njimi deli svoje vtise iz karantene. Izkazalo pa se je, da je z njmi delil več, kot pa je nameraval.

31-letni švicarski branilec ter eden ključnih mož Norwicha je objavil fotografijo iz svoje sobe, kjer je v ospredju njegov prenosni računalnik z odprtim Netflixom.

Timm Klose | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Očitno pa nogometaš, ki je zbral že 116 uradnih nastopov za "Kanarčke", ni opazil, da je pozabil zapreti svoj drugi zavihek, kar so njegovi sledilci na Instagramu seveda takoj opazili.

Klose je tako s celim svetom uspel deliti fotografijo, ki je postala pravi spletni hit, saj je na drugem zavihku odprta stran s filmi za odrasle, Pornhub.

Seveda socialna omrežja takih poteh ne oproščajo in Klose je tako postal tarča številnih smešnih komentarjev, ki vas bodo nasmejali do solz...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice