Šport > Nogomet
20 ogledov

Giggs še ne gre v pokoj; van Persie že zdrav

premier liga qpr manchester united giggs rooney EPA
Vodstvo Manchester Uniteda je danes sporočilo, da je z 39-letnim Valižanom Ryanom Giggsom podpisalo novo pogodbo za sezono 2013/14. Še ena dobra novica za Rdeče vrage pa je dejstvo, da bo Robin van Persie po rahli poškodbi kolka na voljo že za sobotno prvenstveno tekmo z Norwichem.

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda, ki bo v soboto bržkone odigral svojo 1000. tekmo, je od leta 1991 zvest klubu iz Old Trafforda, na dosedanjih 931 tekmah za rdeče vrage pa je dosegel 168 golov.

"Vesel sem, da bom tudi v prihodnji sezoni igral za Manchester United. V nogometu zelo uživam, v meni je dovolj moči, da tudi v prihodnje pomagam svojim soigralcem," je ob podaljšanju sodelovanja dejal 39-letni Valižan Ryan Giggs.

premier liga qpr manchester united van persie | Avtor: EPA EPA
RvP zdrav, Jones še ne

Angleške podprvake gotovo veseli tudi to, da je njihov najboljši strelec Robin van Persie že pozdravil poškodbo, ki jo je staknil na tekmi prejšnji konec tedna proti QPR.

"Robin van Persie je treniral cel teden in je pripravljen za jutrišnjo tekmo z Norwichem. Njegov kolk je bil zelo zdelan, a sedaj je vse v redu," je dejal trener Rdečih vragov Sir Alex Ferguson. Navijače vodilne ekipe Premier lige bo ob skoraj že zagotovljenem ligaškem naslovu najbrž bolj veselilo dejstvo, da bo odlični nizozemski napadalec v tekmovalnem ritmu za povratno tekmo osmine finala Lige prvakov proti madridskemu Realu, ki bo na Old Traffordu na sporedu v torek ob 20.45.

Drugačna pa je zgodba z vsestranskim defenzivnim igralcem Philom Jonesom, ki proti Kanarčkom iz Norwicha ne bo mogel nastopiti, vprašljiv pa je tudi za torkov epski obračun v "Gledališču sanj".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.