Nogometni izidi na hokejskih ploskvah

Foto: Profimedia Carolina je bila doma boljša od Chicaga.
Carolina je bila doma boljša od Chicaga.
Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so ponoči odigrali štiri tekme.
Oglej si celoten članek

Carolina pa je po podaljšku s 3:2 ugnala Chicago Blackhawks. Slednji, šestkratni zmagovalci Stanleyjevega pokala, so izgubili že osmič zaporedoma. Pri tem je Chicago vodil že z 2:0, gostje pa so v drugem delu izenačili, po minuti in 16 sekundah podaljška pa je tekmo odločil Sebastian Aho.

New York Rangers so doma ugnali Vancouver z 2:1. Sprva so domači zaostajali, za goste je že v četrti minuti zadel Nikolaj Goldobin, Filip Chyfil v 13. in Brett Howden v 32. pa sta poskrbela, da sta točki ostala doma.

Dallas je z 1:2 izgubil s Columbusom. Cam Atkinson je v 22. minuti zagotovil vodstvo gostom, nato je bil v 52. minuti tudi podajalec pri golu Pierre-Luca Duboisa za končnih 2:1. Vmes je za Teksačane v 39. minuti izenačil Aleksander Radulov.

V Anaheimu je o zmagovalcu pri kazenskih strelih odločala spretnost in sreča, domači pa so bili v merjenju napadalca z vratarjem proti najboljši ekipi lige boljši Nashvillu z 2:1.

Anže Kopitar z Los Angelesom pričakuje naslednji dvoboj v noči na sredo, ko bo v Kaliforniji gostoval Toronto.

NHL, izidi:

New York Rangers - Vancouver Canucks 2:1
Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks 3:2*
Dallas Stars - Columbus Blue Jackets 1:2
Anaheim Ducks - Nashville Predators 2:1**

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.