Šport
38 ogledov

Nogometni izidi na hokejskih ploskvah

Hurricanes Blackhawks Carolina je bila doma boljša od Chicaga.
Hokejisti v severnoameriški ligi NHL so ponoči odigrali štiri tekme.

Carolina pa je po podaljšku s 3:2 ugnala Chicago Blackhawks. Slednji, šestkratni zmagovalci Stanleyjevega pokala, so izgubili že osmič zaporedoma. Pri tem je Chicago vodil že z 2:0, gostje pa so v drugem delu izenačili, po minuti in 16 sekundah podaljška pa je tekmo odločil Sebastian Aho.

New York Rangers so doma ugnali Vancouver z 2:1. Sprva so domači zaostajali, za goste je že v četrti minuti zadel Nikolaj Goldobin, Filip Chyfil v 13. in Brett Howden v 32. pa sta poskrbela, da sta točki ostala doma.

Dallas je z 1:2 izgubil s Columbusom. Cam Atkinson je v 22. minuti zagotovil vodstvo gostom, nato je bil v 52. minuti tudi podajalec pri golu Pierre-Luca Duboisa za končnih 2:1. Vmes je za Teksačane v 39. minuti izenačil Aleksander Radulov.

V Anaheimu je o zmagovalcu pri kazenskih strelih odločala spretnost in sreča, domači pa so bili v merjenju napadalca z vratarjem proti najboljši ekipi lige boljši Nashvillu z 2:1.

Anže Kopitar z Los Angelesom pričakuje naslednji dvoboj v noči na sredo, ko bo v Kaliforniji gostoval Toronto.

NHL, izidi:

New York Rangers - Vancouver Canucks 2:1
Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks 3:2*
Dallas Stars - Columbus Blue Jackets 1:2
Anaheim Ducks - Nashville Predators 2:1**

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice