Šport
116 ogledov

"To smo krvavo potrebovali"

washington capitals
Branilci naslova so vpisali šesto zmago v sezoni.

Hokejisti Washington Capitals, prvaki severnoameriške lige NHL, so na domačem ledu gostili Edmonton Oilers in po zaslugi četrtega napada zmagali s 4:2. Jakub Vrana in Devante Smith-Pelly sta z goloma, po katerih si naftarji niso opomogli, prinesla gostiteljem prvo zmago po dveh zaporednih porazih, rezervni vratar Pheonix Copley je zbral 31 obramb.

Aleks Ovečkin je dodal gol z igralcem več, končni izid pa je zapečatil T.J. Oshie.

"Zmago smo krvavo potrebovali in zavedamo se, da imamo močno ekipo. Danes je četrta linija postavila stvari na svoje mesto. Dve menjavi, dva velika gola. Čestitke fantom," je po tekmi dejal prvi zvezdnik ekipe Ovečkin, ki je dosegel enajsti gol to sezono, skupno v karieri pa 234. z igralcem več.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja, ki so včeraj dobili novega trenerja, ekipo bo zdaj vodil Kanadčan Willie Desjardins, so imeli tokrat prost večer. Naslednja tekma kralje čaka v noči s torka na sredo po slovenskem času, ko bodo doma gostili Anaheim.

Liga NHL, izidi:

Boston Bruins - Dallas Stars 2:1 (podaljšek)
New York Islanders - Montreal Canadiens 3:4 (kazenski streli)
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils 1:5
Washington Capitals - Edmonton Oilers 4:2
Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers 2:5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.