Nogometni klub razbesnel nemško javnost

Foto: Profimedia Jörg Schmadtke, športni direktor Wolfsburga.
Foto: Profimedia Jörg Schmadtke, športni direktor Wolfsburga.
V Nemčiji se obeta daljši tekmovalni premor, a so se pri prvoligašu odločili, da se bodo njihovi nogometaši v ponedeljek vrnili na treninge.
Oglej si celoten članek

Vodstvo nemškega nogometnega kluba Wolfsburg je sporočilo, da se njihovi nogometaši v ponedeljek vračajo na treninge, s čimer so razburili domačo javnost, ki se bori proti novemu koronavirusu, poroča Nemška tiskovna agencija (dpa).

Trener Oliver Glasner bo svoje varovance nagovoril v ponedeljek zjutraj in jim razjasnil položaj, v katerem so se znašli, četudi se po prihajajočem, torkovem zasedanju vodstva Nemškega ligaškega nogometa (DFL) obeta še daljši tekmovalni premor od sprva načrtovanega do 3. aprila.

Začetek apokalipse Znan glavni vzrok italijanske grozljivke - biološka bomba na San Siru!

"Trenutno je stanje tako, da bomo 4. aprila spet igrali. Četudi gre za nerealna pričakovanja, se moramo na to pripraviti," je dejal športni direktor moštva Jörg Schmadtke, ki dodaja, da bodo premor v Bundesligi po vsej verjetnosti podaljšali do 20. aprila.

Treningi bodo prilagojeni, kot dodajajo v klubu. Moštvo bo sprva vadilo zgolj v prostorih za fitnes, in sicer v skupinah s po štirimi nogometaši v različnih terminih. Pripravljene bodo štiri garderobe, ki jih bodo po vsakem treningu razkužili. Pred treningom pa bodo vsem nogometašem izmerili temperaturo.

Wolfsburg je bil pred prekinitvijo na sedmem mestu Bundeslige, 4. aprila pa bi morali igrati tekmo proti Bayerju iz Leverkusna.

V Italiji Neverjetno, nogometaši se vračajo na trening

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.