Šport > Nogomet
212 ogledov

Nogometni klub razbesnel nemško javnost

Jörg Schmadtke Profimedia Jörg Schmadtke, športni direktor Wolfsburga.
V Nemčiji se obeta daljši tekmovalni premor, a so se pri prvoligašu odločili, da se bodo njihovi nogometaši v ponedeljek vrnili na treninge.

Vodstvo nemškega nogometnega kluba Wolfsburg je sporočilo, da se njihovi nogometaši v ponedeljek vračajo na treninge, s čimer so razburili domačo javnost, ki se bori proti novemu koronavirusu, poroča Nemška tiskovna agencija (dpa).

Trener Oliver Glasner bo svoje varovance nagovoril v ponedeljek zjutraj in jim razjasnil položaj, v katerem so se znašli, četudi se po prihajajočem, torkovem zasedanju vodstva Nemškega ligaškega nogometa (DFL) obeta še daljši tekmovalni premor od sprva načrtovanega do 3. aprila.

bergamo krste Začetek apokalipse Šport Znan glavni vzrok italijanske grozljivke - biološka bomba na San Siru!

"Trenutno je stanje tako, da bomo 4. aprila spet igrali. Četudi gre za nerealna pričakovanja, se moramo na to pripraviti," je dejal športni direktor moštva Jörg Schmadtke, ki dodaja, da bodo premor v Bundesligi po vsej verjetnosti podaljšali do 20. aprila.

Treningi bodo prilagojeni, kot dodajajo v klubu. Moštvo bo sprva vadilo zgolj v prostorih za fitnes, in sicer v skupinah s po štirimi nogometaši v različnih terminih. Pripravljene bodo štiri garderobe, ki jih bodo po vsakem treningu razkužili. Pred treningom pa bodo vsem nogometašem izmerili temperaturo.

Wolfsburg je bil pred prekinitvijo na sedmem mestu Bundeslige, 4. aprila pa bi morali igrati tekmo proti Bayerju iz Leverkusna.

Napoli Atalanta V Italiji Šport Neverjetno, nogometaši se vračajo na trening
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice