Šport > Nogomet
4170 ogledov

Nov direktor reprezentance: "Vsi smo glasovali za Mirana"

Miran Pavlin
Znan je nov direktor slovenske nogometne izbrane vrste.

Nogometna zveza Slovenije javnosti (še) ni obvestila o izredno pomembnem sklepu izvršnega odbora NZS. Na dopisni seji je namreč najvišji organ potrdil novega direktorja slovenskih reprezentanc – kapetana 'zlate generacije' Mirana Pavlina. Slednji naj bi to funkcijo prevzel v začetku prihodnjega meseca, o njegovem delu v NZS pa se je sicer govorilo že dlje časa.

"Kot jaz vem, ni bil na dopisni seji nihče proti in tudi jaz sem v imenu Medobčinske nogometne zveze Kranj z veseljem glasoval za Mirana Pavlina. Zapisnika dopisne seje še nisem prejel, a časi so pač taki, da je to verjetno samo še stvar tehnike," je dejal predsednik MNZ Gorenjske Mihael Zrimec.

Na spletni strani zveze novic o seji IO NZS še ni, v nogometnih krogih pa se je že nekaj mesecev šušljalo, da bo Pavlin odgovoren za reprezentance pod okriljem NZS. V zadnjem času je deloval v UEFA, kjer je kot številni drugi nekdanji odlični igralci opravil posebno izobraževanje in bil tako v generaciji takih asov kot so Kaka, Emile Heskey, Andrej Aršavin. Gre za izobrazbo, ki znotraj mednarodne nogometne zveze predstavlja kar visok status – nekakšen magisterij.

Nobena skrivnost ni, da Pavlin odlično sodeluje s predsednikom UEFA, Slovencem Aleksandrom Čeferinom. Skušali smo priklicati Pavlina, a za naše klice ni bil dosegljiv. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.