Šport > Nogomet
676 ogledov

Eden najbolj prepoznavnih nogometašev na svetu staknil koronavirus

marouane fellaini EPA
Fellaini je bil pozitiven na Kitajskem po svoji vrnitvi iz Belgije.

Nekdanji belgijski nogometni reprezentant Marouane Fellaini se je v petek iz domovine vrnil na Kitajsko, kjer igra za ekipo Shandong Luneng, in bil pozitiven na testu za koronavirus, poročajo kitajski in belgijski mediji. Fellaini je prvi nogometaš v prvi kitajski ligi, ki je bil pozitiven po vrnitvi na Kitajsko.

Marouane Fellaini Manchester United Celta Vigo Obisk frizerja Šport Neprepoznaven: Slovo od najznamenitejše nogometne pričeske

Nekdanji igralec sredine igrišča Standarda iz Liegeja, Evertona in Manchester Uniteda ni imel nobenih znakov obolenja, po pozitivnem testu pa je moral v karanteno, je objavil Shandong Luneng.

"Dragi prijatelji, bil sem testiran za koronavirus in moji rezultati so pozitivni. Trenutno sem ponovno na Kitajskem, kjer zame skrbijo v bolnišnici. Lahko vam zagotovim, da je z mano trenutno vse v najlepšem redu. Hvala navijačem, zdravniškem osebju in klubu za njihovo skrb ter pozornost. Prepustil se bom zdravljenju, upam pa, da se čim prej spet vrnem na igrišča. Upam, da vsi ostanete zdravi," pa je zapisal Belgijec na svojem Instagram profilu k sliki iz bolnišnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice