Šport
74 ogledov

Fellaini ostal brez las

Marouane Fellaini Reševalni pas/Twitter
Belgijski nogometni reprezentant Marouane Fellaini se je odločill, da bo spremenil svoj videz. Nastradala je njegova bujna frizura, ki je v zadnjih letih postala njegov zaščitni znak.

"Če bomo osvojili svetovno prvenstvo, si bom ostrigel lase. Če sem prepričan v to? Vsekakor. Imamo dogovor," je pred odhodom na mundial v Brazilijo s svojimi privrženci komuniciral član belgiske reprezentance Marouane Fellaini. Belgijci so sicer izpadli v četrtfinalu, nogometaš Manchester Uniteda pa je prepričan, da je s soigralci bil zelo blizu velikemu podvigu. Zato se je vseeno odločil za obisk frizerja.

Fellaini klop Manchester United Crystal Palace Premier League Anglija liga prven | Avtor: EPA EPA
V preteklosti je Fellaini podoben podvig obljubljal že ob osvojitvi Lige prvakov, a njegovim dosedanjim klubom Standard Liegu, Evertonu in Manchester Unitedu to ni uspelo. S slednjim mu to ne bo uspelo niti v naslednji sezoni, saj se rdeči vragi niso uspeli uvrstiti v evropska tekmovanja. Belgijec ima očitno dovolj čakanja.

Navijači Uniteda verjetno upajo, da bo v tej sezoni drugačen tudi Belgijčev učinek na zelenici. Po lanskem prestopu iz Evertona, ki je klub iz Manchestra stal nekaj več kot 34 milijonov evrov, je Fellaini zbral le 21 nastopov, v angleškem prvenstvu pa se mu ni uspelo vpisati med strelce.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.