Šport
28 ogledov

Van Gaal sestavil listo za "odstrel"

Van Gaal Manchester United Liverpool Champions cup EPA
Trener Manchester Uniteda je nekaterim nogometašem že sporočil, da na njih ne računa več.

Po prevzemu moštva iz rok neuspešnega Davida Moyesa je Louis Van Gaal začel prenovo Manchester Uniteda. Na Old Trafford sta že prišla bočni nogometaš Luke Shaw iz Southamptona in Ander Herrera iz bilbajskega Athletica. Blizu prestopa k Rdečim vragom sta tudi Ángel di María in Daley Blind

Posledično se bo moralo posloviti več članov trofejnega angleškega kluba. Marouane Fellaini, Wilfried Zaha, Nani, Will Keane, Javier Hernández, Rafael in Šindži Kagawa so se udeležili sestanka z nizozemskim strategom in pričakuje se, da bodo do konca prestopnega roka zapustili klub. 

Chicharito in Zaha zaželjena

Fellainiju, Zahi, Keanu in Naniju naj bi Van Gaal dejal, da bo klub odprt za ponudbe za njihov odkup, medtem ko naj bi Kagawa izvedel, da lahko računa na nekaj minutaže, a da imata prednost pred njim Juan Mata in Herrera, poročajo britanski mediji.  

Medtem ima Hernández na mizi že nekaj mamljivih možnosti za selitev. Mehičan naj bi imel ponudbo milanskega Interja, interes zanj so pokazali tudi Atlético Madrid, Juventus in Southampton. Za Zaho, zadnji nakup kultnega Alexa Fergusona, so zagreti pri Newcastle Unitedu, Crystal Palacu, West Hamu in Nottingham Forrestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.