Šport > Nogomet
17 ogledov

Giggs mora o prihodnosti še razmisliti

(Manchester United - Norwich City) Ryan Giggs EPA
Valižan Ryan Giggs trenutno trenira in igra za Manchester United, glede prihodnosti pa se mu poraja mnogo vprašanj.

Po neuspešni epizodi Davida Moyesa pri Manchester unitedu, je klop zasedel Ryan Giggs, ki je tudi aktiven nogometaš kluba. Valižan je svojo trenersko kariero začel z odliko, kmalu pa ga čaka nekaj pomembnih odločitev o njegovi prihodnosti. Njegov čas na klopi rdečih vragov ima kot kaže kratek rok trajanja, saj so govorice o prihodu Nizozemca Louisa Van Gaala čedalje glasnejše, njegova desna roka pa bi po namigovanju medijev lahko postal prav Giggs.

"Moram se odločiti ali še želim igrati ali ne, zato nima smisla razmišljati o tem ali želim biti pomočnik ali pa glavni trener kod drugod. Premisliti moram o številnih stvareh. Trenutno uživam v svojem položaju, moram se osredotočiti na zadnji dve tekmi, potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo po koncu sezone," je dejal izkušeni Valižan, ki bo verjetno po koncu sezone imel precej snubcev tudi v tujini. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.