Nogometni navdušenci spet pred ekrani

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Danes se začenjajo izločilni boji Lige prvakov, ta teden bodo na sporedu štiri tekme osmine finala.
Oglej si celoten članek

Elitno evropsko klubsko tekmovanje se je prevesilo v izločilne boje. Ta in naslednji teden bodo na sporedu prve tekme osmine finala. Danes se bosta pomerila Benfica in Zenit ter PSG in Chelsea, v sredo pa še Gent in Wolfsburg ter Roma in madridski Real.

Nogometni navdušenci bodo danes množično spremljali predvsem dvoboj med PSG in Chelseajem. Francoski in angleški prvaki so se v tej fazi tekmovanja pomerili že lani, ko so bili uspešnejši Parižani.

V sredo bo največ zanimanja požel obračun Rome in madridskega Reala, medtem ko bo srečanje med Gentom in Wolfsburgom ostalo v senci italijansko-španskega obračuna.

Le en slovenski predstavnik

23. in 24. februarja pa bodo še preostale tekme prvega dela osmine finala, in sicer Arsenal - Barcelona, Juventus - Bayern, Dinamo Kijev - Manchester City ter PSV Eindhoven - Atlético Madrid, pri katerem igra tudi slovenski reprezentant Jan Oblak.

Derbija na Kanalu A

Osrednjo tekmo tega tedna med Paris Saint-Germainom in Chelseajem si bo moč ogledati na Kanalu A z začetkom ob standardni uri (20.45). Srečanje med Benfico in Zenitom bo prenašal Sport Klub. 

Podobna zgodba se bo ponovila v sredo. Številni navijači belega baleta si bodo gostovanje Reala v Rimu lahko ogledali na Kanalu A, tekmo med Gentom in Wolfsburgom pa na Sport Klubu. Obe se bosta začeli v ustaljenem terminu (20.45).

Liga prvakov, osmina finala (prve tekme):

Torek:
PSG - Chelsea
Benfica - Zenit

Sreda:
AS Roma - Real Madrid
Gent - Wolfsburg

Torek, 23. februar:
Arsenal - Barcelona
Juventus - Bayern

Sreda, 24. februar:
PSV Eindhoven - Atlético Madrid
Dinamo Kijev - Manchester City

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.